Golden Martin

Ägare: Anna Wikman

Golden Martin fick sluta sina pensionsår här hos oss, p.g.a sjukdom. Vi kommer att komma ihåg honom som den pigga tonåring han alltid trodde sig vara.

Vi kommer att sakna dig Anna i stallet. Varma kramar från oss alla!

 

Golden

Golden

Under perioden 2010 till 2011 stod Cicci här med fina Fraglan, eller även kallad Fragansia.

Fragansia var en väldigt klok gammal dam som vi kommer att sakna. Hon står numera söderut hos fodervärd. Vi önskar både Cicci och Fraglan lycka till i framtiden. Kramar från oss i stallet!

Fragansia
Fragansia

Under perioden 2009 till 2011 stod Kerstin och Loe här med sina lurviga islänningar, i väntan på att deras eget stallbygge skulle bli färdigt. Nu är hagarna på plats och färgen håller på att torka i stallet så Ósk och Tinni får nu spendera sommarbetet uppe i skogarna på Lappviksheden. Vi kommer säkert att ses i skogarna framöver. Lycka till i det egna stallet Loe och Kerstin!

Kerstin, Ósk & TinniKerstin, Ósk & Tinni

Under perioden augusti 2009 till juni 2010 så stod Kristina och Frida Grennberg med sin Ronja i stallet. På grund utav problem med hältor som inte ville ge sig så har tyvärr Ronja fått vandra vidare till grönare ängar.

Ronja
Ronja

Från februari 2009 till sommaren 2010 stod Museau här i stallet. Museau tillhör egentligen tremenningen i Lule och stod här en period som sällskap till Fame och för att njuta av tillvaron. Museau har nu flyttat till fodervärd i Lule och vi önskar Ida all lycka till med damen i framtiden. Vi kommer att sakna henne...

Mussan
Museau ox

Under 2008 stod Emelie Granberg med sin Lizarazou i stallet.

Emelie har nu flyttat till ett stall närmare hem. Vi önskar Emelie och Lassie  lycka till i framtida tävlingar.

Lizarazou
Emelie & Lassie

Under våren och sommaren 2008 stod Ramona, från Gällivare, med sin Sabrina i stallet.

Sabrina är numera såld till en kvinna i Skåne.

Vi hoppas att allt går bra!

Sabrina
Sabrina

Senast uppdaterad 2012-04-04, 20:40:46